Yoga

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Yoga is er in vele vormen, welke past er nu bij jou? Het is maar net wat je zoekt en wat jij eruit wilt halen. Yoga doe je op de eerste plaats voor jezelf. Om even helemaal bij jezelf te komen, om aandacht te hebben voor wat jij nodig hebt. Soms is dat rust en ontspanning, een andere keer zoek je weer wat meer uitdaging en haal je daar je energie uit.

Door aan yoga te doen ben je heel bewust bezig met je lichaam , je ademhaling en energie level. De verschillende houdingen, de ademtechnieken en de ontspanning. Dat is wat yoga met je doet. Met yoga kom je op een gezonde manier in beweging waardoor je niet alleen energie verbruikt, maar ook krijgt én behoudt.

Zo Yoga heeft als doel om yogales te geven die voor iedereen geschikt is. Lenig of juist niet, stoere yoga houdingen of juist heel klein en teder naar binnen toe. Alles is met elkaar verweven en hoort bij elkaar als Ying en Yang. Dus voel je welkom en beleef Zo Yoga.

Dat yoga ook nog eens heel gezond is kun hier lezen.

“Zo Yoga, yoga voor iedereen”

Rooster

Maandag

Dinsdag

Donderdag

Tijdstip
19:30 - 20:45

Locatie: Berkhout
Kerkebuurt 169A
Routebeschrijving
Tijdstip
09:30 - 10:45

Locatie: Nibbixwoud
Lange Dres 1
Routebeschrijving
Tijdstip
09:30 - 10:45

Locatie: Zwaagdijk-Oost
Zwaagdijk 204a
Routebeschrijving
Tijdstip
20:30 - 21:45

Locatie: Wognum
Kerkweg 1a, Ingang via parkeerplaats Hiëronymus kerk
Routebeschrijving
Tijdstip
19:30 - 20:45

Locatie: Midwoud
Tripkouw 42
Routebeschrijving
Inschrijven
Inschrijven
Inschrijven

Proefles

Weet je  nog niet zeker of Yoga  wel iets voor je is? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een proefles te volgen bij Zo yoga.