Marion Boon

Gediplomeerd docente Hathayoga, Zwangerschapsyoga & Babymassage

Over Marion

Yoga heb ik altijd als iets wonderlijks ervaren. Het is niet iets wat je doet , maar wat je beleeft.

Nadat ik in 2004 begon met zwangerschapsyoga,  ik was zwanger  van mijn tweede kind,  ben ik daarna door gegaan met de Hathayoga. Het fijne gevoel van even bij mijzelf komen en rust te nemen sprak mij erg aan. Bij mijn derde zwangerschap  had ik uiteraard weer  voor zwangerschapsyoga gekozen en weer vond ik het super fijn om te doen. Daarom was het voor mij een heel vanzelfsprekende stap om de opleiding tot zwangerschapsyoga docent te doen.

De afgelopen vijf  jaar heb ik met heel veel passie en plezier de zwangerschapsyoga gegeven aan al meer dan 200 vrouwen. Ook geef ik met veel liefde en plezier babymassage cursussen en heb ik daar de nodige ervaring in.

Om nog meer yoga te kunnen geven,  mijn ervaring te vergroten en te delen ben ik mij ook gaan verdiepen in de Hathayoga.

Hathayoga is voor iedereen en  een heerlijke manier om bezig te zijn met je lichaam en geest. Het is dynamisch en toch rustgevend. Het is ontspannend en tegelijkertijd geeft het je veel energie.

Ik ben een yoga-docente die oog heeft voor jou. Of dit nu is in je zwangerschapyoga, de babymassage of in de yoga lessen is, iedereen kan het beoefenen en iedereen is welkom. Ik sta voor een persoonlijke aanpak en heb aandacht voor wat jij nodig hebt. Ik geloof dat yoga niet zomaar een paar oefeningen zijn waarbij je je in allerlei standen moet wringen, maar in het proces wat yoga te weeg brengt met jou. Door goed naar je lichaam te luisteren, door het in je eigen tempo te doen en door ook als je van je matje afstapt de rijkdom van de yoga met je meeneemt. Dat is niet alleen yoga doen, maar vooral beleven.

Opleidingen

N

2015-2017

Yoga Academie Tilburg; Opleiding tot Hatha yoga docent, 500 uur, o.l.v Marloes van Boxtel en Jasper van der Heijden.

N

2017

Bevallen zonder zorgen Den Haag; Cursus bevallen en hypnose

N

2013

Zonnevlecht Opleidingen Vlijmen; Cursus tot babymassage docent

N

2010-2012

Mudra Amsterdam; beroepsopleiding tot zwangerschapsyoga docent,  o.l.v Tanja Sevrevre

N

2009

Sumaya Alkmaar Awaking your light body; Intensieve meditatie training, o.l.v Hanneke Dijkstra

N

2007

Zumaia Alkmaar; NLP opleiding ( Neurolinguistisch programmeren), o.l.v Hanneke Dijkstra en Stephan Adriani

En er zullen zeker nog meer opleidingen en cursussen volgen want een yoga docent is nooit uitgeleerd.