Prive-sessies Ouder- en kindyoga

Prive sessies Ouder- en kindyoga

Yoga is voor iedereen en dus ook voor kinderen.
Er gebeurt zoveel in het leven van onze kinderen. Al op jonge leeftijd geven veel kinderen in deze tijd aan dat het soms allemaal wat overweldigend is dat er veel op hen afkomt. Ze weten gewoon even niet meer hoe ze bij zichzelf moeten komen en blijven. Dit brengt soms stress en angst met zich mee. Een onzeker en/of negatief zelfbeeld kan veel schade aanrichten bij kinderen.

Yoga kan kinderen helpen om te gaan met een teveel aan spanning, angst of trauma’s. Het kan helpen beter en vrijer te ademen, de kinderen leren hoe ze zich kunnen terugtrekken als ze een te veel aan prikkels ervaren, om zich te kunnen ontspannen wanneer er een stress situatie is. 

Door yoga te beoefenen met een ouder (of iemand anders die dicht bij het kind staat), voelt het vertrouwd en veilig genoeg. Jullie doen dit samen en zo krijgen jullie beide de handvatten die nodig zijn om weer te verbinden met het nu. 

In de yoga sessies wordt er naast de beoefening onder andere gewerkt met het geven van positieve affirmaties. Dit kun je vergelijken met het planten van een zaadje of het aanreiken van een ankertje. Dit kan in de vorm van een verhaal of in de yoga beoefeningen.

Het kan bijdragen aan een positiever zelfbeeld, maar ook dat het kind zich sterker en krachtiger gaat voelen. 

‘Je bent goed zoals je bent’

De privé yoga sessies worden in overleg gepland in de studio van Zo Yoga of bij jou thuis. Voor materiaal wordt dan gezorgd.
De sessies zijn voor kinderen van 4 jaar t/m 15 jaar met een ouder.
Een sessie duurt ongeveer een uur. In dit uur besteed ik aandacht aan meditatie, ademhalen, leuke en op leeftijd gebaseerde oefeningen, ontspanning, massage’s en positieve affirmaties. 

Tarieven
– Een proefsessie: gratis
– Losse sessie: € 55,00
– Vijf lessen (in een keer betalen):  € 250,00

  Marion Boon

  Zo Yoga, Natuurlijk yoga jou

  Overspoor 64 M, Nibbixwoud

  Correspondentie-adres

  Kolgans 22, 1688 WS Nibbixwoud

  Zakelijk

  KvK 53449479

  BTW-nummer NL002121111B62