Yoga

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

“Wat voor lessen kun je bij Zo yoga volgen?”

-Yoga voor iedereen-

In deze lessen wordt er vooral Hatha Yoga beoefend. Een fysieke en dynamische yoga-vorm, De verschillende houdingen (asana’s) volgen elkaar in rustig tempo op. Het is een misverstand te denken dat je er heel lenig voor moet zijn. Juist deze fijne en gezonde manier van bewegen is echt voor iedereen. Met aandacht voor de ademhaling, het lichaam en ontspanning. Gezond voor lichaam en geest.

-Zwangerschapsyoga cursus-

De periode dat je zwanger bent is een bijzondere tijd. De geboorte van een kind is elke keer weer een wonder.
Zwangerschapsyoga helpt je om zowel je zwangerschap als je bevalling intens en ontspannen te ervaren, vanuit een gevoel van respect en vertrouwen. Kijk op mijn website zomam.nl voor meer informatie!

-Yoga op de stoel-

Deze vorm van yoga is de meest laagdrempelige vorm van yoga. Een les bestaat uit het uitvoeren van rustige houdingen op een stoel. Deze vorm van bewegen is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je conditie of hoe lenig je bent. Een les bestaat versterkende oefeningen, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, concentratietechnieken en meditatie. De lessen gaan uit van iemands eigen mogelijkheden. 

-Yin Yoga-

In de Yin yogales geef je jezelf helemaal over aan de zwaartekracht. In de verschillende houdingen (poses) hoef jij je alleen maar te ontspannen. Yin yoga gaat over overgave en in verbinding zijn met jezelf. De les is erop gericht om ruimte te maken in het bindweefsel. Doordat je de houdingen langer aanhoudt, ontstaat er ruimte in zowel je lichaam als je geest. Yin en mindfulness zijn dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden.

-Workshop-

Wil jij samen met je familie, vrienden, vriendinnen of collega’s een yoga workshop doen? Dat kan bij Zo Yoga. Voor bijvoorbeeld een verjaardag of een familie- of collega-uitje. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. We maken er samen een leuk en ongedwongen uurtje(s) van.

-Priveles Yin Yoga-

Wil jij nog meer verdieping in je Yin beoefening en wil je daar ook meer aandacht en tijd voor nemen?
Boek dan eens een privé Yin les.

-Privesessie Ouder- en Kindyoga-

Yoga is voor iedereen en dus ook voor kinderen. Yoga kan kinderen helpen om te gaan met een teveel aan spanning of prikkels , of om zich makkelijker te kunnen ontspannen. Door yoga te beoefenen samen met een ouder, voelt het vertrouwd en veilig. Zo krijgen jullie beide de handvatten die nodig zijn om weer te verbinden met het nu. Zie zoyoga.nl/ouder-en-kindyoga voor meer informatie.

-Yoga Specials-

Eens in de zoveel tijd doet Zo Yoga iets speciaals. Dit kan verschillen van een heerlijke Yin les met een yoga Nidra of een stilte wandeling in het Streekbos. Of een gastdocent die samen met mij een mooie les komt geven, of een ouder- en kind les op de zondagochtend.
Deze specials zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Wil je op de hoogte blijven, stuur me dan even een mailtje.

-Online yoga voor bedrijf  en school-

Zo Yoga biedt bedrijven en scholen de mogelijkheid om hun personeel te verblijden met twaalf yoga video’s.
Deze yoga video’s hebben allen een eigen thema en zijn in een keer aan te schaffen. De yoga video’s duren ongeveer 30 minuten en zijn thuis in eigen omgeving te zien en te beoefenen. Interesse? Stuur me dan vrijblijvend een emailtje voor meer informatie.

“Wanneer kan je de lessen bij Zo yoga volgen?”

Rooster

Maandag

18:15 - 19:30: Zwangerschapsyoga
19:30 - 20:45: Yoga voor iedereen
Dinsdag

09:30 - 10:45: Yoga voor iedereen
19:15 - 20:30: Yin Yoga
20:30 - 21:45: Yoga voor iedereen
Woensdag

19:15 - 20:30: Yoga voor iedereen
Donderdag

09:30 - 10:45: Yoga voor iedereen
19:15 - 20:30: Yoga voor iedereen
Vrijdag

10:00 - 11:30: Stoelyoga
Zaterdag

09:30 - 10:45: Yin yoga
Inschrijven

Proefles

Geef je op voor een gratis proefles om te ervaren of yoga bij jou past.

Marion Boon

Zo Yoga, Natuurlijk yoga jou

Overspoor 64 M, Nibbixwoud

Correspondentie-adres

Kolgans 22, 1688 WS Nibbixwoud

Zakelijk

KvK 53449479

BTW-nummer NL002121111B62