Intuïtieve yogamassage

Wist je dat massage gelukkig maakt?!
Door aanraking wordt er endorfine aangemaakt, ook wel het gelukshormoon genoemd. Dit zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Dat dit zo belangrijk is merken steeds meer mensen.

Aanraken doet goed!

Zo ook de helende kracht van de Intuïtieve Yoga massage. Deze vorm van masseren raakt liefdevol het diepste in jou aan. Dit is essentieel om dichter bij jezelf te komen, je vrijer te voelen en je lichaam en geest weer in balans te brengen. Maar ook om de energiedoorstroming te herstellen of te stimuleren.

De combinatie van yoga, meditatie, massage en acupressuur brengt je tot inzichten in jezelf, je lichaam en hetgeen waar je tegenaan loopt in je lichaam en geest in je dagelijks leven.
Wat het zo bijzonder maakt is dat ik als masseur werk vanuit volledige aanwezigheid in het moment, vanuit jouw en mijn energie verbinding. Op die manier neem ik veel beter waar wat er in het lichaam speelt en wat er nodig is.
De rust die in mij ontstaat draag ik automatisch over naar de ontvanger. De ontvanger wordt zich meer bewust van de processen in het eigen lichaam. Een meditatieve staat van zijn en ondersteunende intenties helpen de massage energetisch te verdiepen.

De massage

De Intuïtieve Yoga massage bestaat uit een sessie van 90 minuten. Daarin neem ik je heel graag mee naar een stukje intuïtie, lichaamswijsheid dat je misschien wel een beetje kwijt was of bent.
Je loopt mogelijk al een tijdje ergens tegenaan en voelt dat het zowel lichamelijk als geestelijk stagneert.
Het betekent niet automatisch dat er altijd sprake hoeft te zijn van een lichamelijk mankement om jezelf een massage “cadeau” te doen. Juist liever doe je dit preventief voor jezelf.
We kijken samen naar hetgeen dat speelt. Ik luister graag naar jouw verhaal en neem alle tijd voor je.

Na een korte meditatie start de massage. Hiervoor lig je, geheel gekleed op een heerlijk zachte en warme ondergrond. Er wordt niet gewerkt met (massage)olie.
De massage bestaat uit strekking van de spieren, banden, bindweefsel, zenuwbanen en energiebanen in combinatie met ademhalings en mindfulness technieken. Zowel ik als masseur, als de ontvanger zijn voortdurend in beweging. Beweging en bewuste ontspanning in zachtheid.

 

Zacht is de kracht!

  Marion Boon

  Zo Yoga, yoga voor iedereen

  Overspoor 64 M, Nibbixwoud

  Correspondentie-adres

  Kolgans 22, 1688 WS Nibbixwoud

  Zakelijk

  KvK 53449479

  BTW-nummer NL002121111B62